Blog
BLOG

Thuiswerken is het nieuwe normaal.

06 juli 2022

Dat thuiswerken blijft. Dat is ondertussen wel duidelijk. Hoe kan je dit als bedrijf nou goed inrichten? Thuiswerken scheelt een hoop reistijd en bevordert de productiviteit. Alleen voor dit laatste heb je wel een goed werkende IT omgeving nodig.

Een goede basis
Hoe zorg je nu voor een goede basis? Zorg ervoor dat zowel thuis als op het kantoor dezelfde ervaring is. Dat je met hetzelfde gemak bij de mail, bestanden en applicaties kan komen. Om dit te bereiken moet er goed nagedacht worden over de manier, schaalbaarheid en beveiliging.

Eén geheel
Zorg dat de thuiswerk omgeving één complete omgeving is. Geen verzameling van meerdere programma's en applicaties. Dit zorgt voor een onplezierige ervaring en helpt zeker niet bij de productiviteit van jouw personeel.

Het internet
Om al deze connecties van huis naar kantoor ook te kunnen maken dient er een stabiele en snelle glasvezel verbinding te liggen. Dit zorgt ervoor dat iedereen razendsnel zijn werk kan doen.

Meer weten hoe jij jouw thuiswerkplek kan inrichten? Kom in contact en dan kijken we naar de ideale oplossing!

Contact opnemen.

©  2024  STOK ICT   |   Algemene Voorwaarden   |   privacybeleid   |   Disclamer   |   Webdesign: onisontwerp.nl

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder