Camerabewaking
Camerabewaking

Camerabewaking

Je wilt ongenode gasten geen kans geven, om jouw terrein te betreden. Camerabewaking is daarvoor een goede keuze. Stok ICT helpt jou met het uitzoeken van het juiste systeem, de positie van de camera’s en de professionele installatie van het gehele systeem. Wij werken altijd met systemen zonder jaarlijkse licentiekosten. Kijk voor mooie beelden ook eens op onze Facebook en Instagram. Sta jij ook zo versteld van de kwaliteit?

Ons advies is altijd op basis van jouw wensen en situatie, wij komen daarom vrijblijvend bij jou op locatie om een advies en eventuele offerte uit te brengen. 

Professionele installatie

Wij zorgen altijd voor een professionele installatie van de camera’s, hierbij houden wij rekening met bijvoorbeeld de afwerking van de kabels, hierdoor zijn deze niet in het zicht of kwetsbaar voor sabotage.

Advies op maat

Wij komen altijd bij jou op locatie, hierdoor is een advies ook echt afgestemd op jouw eisen en wensen, hierdoor heb jij een garantie dat het camerasysteem altijd voldoet aan jouw verwachtingen.

Camerabewaking

Geen licentie kosten

Je betaald eenmalig voor het gebruik van het systeem, wel zo prettig. Uiteraard kunnen wij het systeem het hele jaar door onderhouden, maar je betaalt niet jaarlijks voor het gebruik van het systeem.

Haarscherp beeld

Dag en nacht haarscherp beeld en geluid van de camera’s. Hierdoor kan je gemakkelijk kentekens lezen en heb je mensen duidelijk in beeld.

©  2021  STOK ICT   |   Algemene Voorwaarden   |   privacybeleid   |   Disclamer   |   Webdesign: onisontwerp.nl

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder