Switch
Infrastructuur en connectiviteit

Infrastructuur en connectiviteit

Om overal de beste verbinding te creëren is een goede infrastructuur vereist. Je kunt hierbij denken aan het verbinden van routers, bekabeling, switches en patchpunten.

We verzorgen installatie en configuratie van uw woning of bedrijfspand, zodat u er geen omkijken naar heeft! 

Levering en installatie

Meeting

Stabiele omgeving

Wij zorgen voor een stabiel netwerk binnen jouw bedrijf. Niets is zo vervelend als een netwerk dat niet naar behoren functioneert. Stok ICT zorgt ervoor dat problemen en verstoringen verleden tijd zijn. 

switch klein

Interne UTP bekabeling

Binnen jouw bedrijf ligt er tientallen zoniet honderden meters aan UTP kabel. Misschien moet dit er nog komen. Wij verzorgen de installatie van A tot Z. 

blog

Oplossingen voor buiten

Wifi in een bijgebouw of in de tuin, zodat je overal een snelle verbinding hebt, dat wil natuurlijk iedereen. Voor de werkzaamheden buiten kun je ons inschakelen.

Switch

Routers, switches en firewalls

Naast bekabeling leveren wij ook switches, routers en firewalls voor jouw bedrijf, of dit nu een hele nieuwe omgeving is, of uitbreiding op een bestaande situatie. Door de ervaring met verschillende merken is dit geen probleem.

©  2021  STOK ICT   |   Algemene Voorwaarden   |   privacybeleid   |   Disclamer   |   Webdesign: onisontwerp.nl

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder