ondersteuning op locatie
Stok ICT

Ondersteuning op locatie

Wanneer je een bedrijf runt wil je de werkzaamheden niet hoeven onderbreken om naar ons toe te komen. Ook voor huis-tuin en keukenproblemen is het soms niet handig om op pad te gaan. Graag komen wij bij jou op locatie, dit kan voor allerlei verschillende diensten zijn.

De diensten op locatie kunnen eenmalig zijn, maar ook periodiek voorkomen. Met name voor bedrijven is het interessant om te kijken naar de opties voor een ICT'er op afstand, die altijd bereikbaar is om vragen en problemen op te lossen. 

Hulp aan huis

Heb jij een probleem met je netwerk, of werkt jouw computer niet meer zoals deze moet? Geen zorgen wij komen bij op locatie om dit te verhelpen, zonder dat je zelf van huis hoeft. 

Service voor bedrijven

Wij komen graag bij jouw bedrijf langs om te helpen met de ICT vraagstukken die er op dat moment spelen, voor o.a. netwerk problemen, computerstoringen of het inrichten van de back-up.

Aandacht

Wij hebben aandacht voor jou en ons vak, hiermee willen wij service leveren van het hoogste niveau. Heb je tijdens onze afspraak nog extra vragen, uiteraard is dat ook geen probleem.

©  2021  STOK ICT   |   Algemene Voorwaarden   |   privacybeleid   |   Disclamer   |   Webdesign: onisontwerp.nl

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder