Wifi
wifi
Buiten wifi

Wi-Fi

In het dagelijks leven gebruiken we veel draadloze apparaten, hierdoor is het van belang dat jouw draadloze netwerk dit aankan. Met hedendaagse technieken kan een dekkend draadloos netwerk gecreëerd worden voor iedere situatie, van een blokhut in de tuin tot meerdere fabriekshallen aan toe. Je kunt je hierin bewegen met jouw apparaat zonder onderbreking van het netwerk. 

Het inrichten van een gastennetwerk moet goed gebeuren, je wilt immers niet dat gasten bij al je bestanden kunnen. Kijk op onze infrastructuurpagina voor meer informatie over netwerken.

Schaalbaar

Wij maken gebruik van een concept waardoor jouw netwerk altijd schaalbaar is, hierdoor kunnen wij met hetzelfde systeem zowel huishouden als grote bedrijfspanden voorzien voor optimale dekking.

Onopvallend design

Wifi moet opvallend snel zijn, maar mag van ons wel onopvallend zijn in het design, hierdoor kunnen wij jouw netwerk optimaal inrichten, zonder daarvoor storend te zijn voor het oog.

Snelheid en dekking

De snelheid en dekking van jouw draadloze netwerk zijn de belangrijkste onderdelen van een goed werkend wifi netwerk. Hierdoor heb jij op de gewenste plekken bereik en genoeg snelheid om zonder onderbreking te videobellen of een serie streamen.

Buiten wifi

Voor binnen en buiten

Ons draadloze netwerk kan ook uitgebreid worden naar buiten, hierdoor is het mogelijk om in de jouw tuin ook te kunnen genieten van optimaal bereik, maar ook het buiten terrein van jouw bedrijf kan voorzien worden van wifi dekking.

©  2021  STOK ICT   |   Algemene Voorwaarden   |   privacybeleid   |   Disclamer   |   Webdesign: onisontwerp.nl

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder