Blog
BLOG

Maakt uw bedrijf al gebruik van Microsoft 365?

30 maart 2022

Veel mensen en bedrijven hebben nog de indruk dat Microsoft 365 een abonnementsvorm is van je Office pakket. Alleen Microsoft 365 is zoveel meer dan dat! Laat ons je meenemen in de wereld van Microsoft 365.

Mail:
Microsoft kan jouw mailoplossing overnemen, hierdoor heb je al jouw mail, altijd up-to-date op al jouw apparaten. Weg zijn de tijden dat je verzonden items niet zichtbaar waren op je telefoon of computer. Omdat de mail via Microsoft verstuurd wordt komen jouw mails ook minder snel in de spam terecht bij jouw klanten. Dus jij hebt er niet alleen een voordeel mee. Ook jouw klanten. 

Samenwerken:
Werk je met een team of externe bedrijven. Dan is Microsoft 365 de perfecte oplossing. Met Microsoft 365 kan je gemakkelijk en veilig bestanden delen met jouw team of mensen buiten het bedrijf. Geen mails met tientalle bijlages of WeTransfers. Via Onedrive en Sharepoint kan je gemakkelijk bestanden of mappen delen met wie je maar wilt.

Ook via Teams is het eenvoudig om online te overleggen. Je kunt samen brainstormen over ideeën en deze op een whiteboard schrijven alsof je bij elkaar in de ruimte staat. Eenvoudig en professioneel samenwerken, dat is zeker tegenwoordig geen overbodige luxe. 

Bestanden opslaan:
OneDrive en SharePoint van Microsoft 365 biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om al je bestanden veilig op te slaan in de Cloud. Met deze oplossing hoef je geen VPN's op te zetten naar kantoor en logge servers te onderhouden. 

Eenvoud:
Jij en jouw medewerkers werken vanuit één centraal punt, de digitale werkplek van Microsoft. De mail, agenda, bestanden, takenlijsten etc staan allemaal op één centrale plek. Ben je onderweg en wil je toch nog die belangrijke mail versturen? Of wacht iemand op jouw bestand? Met Microsoft werk je eenvoudig verder vanaf je mobiele apparaten.

Schaalbaar:
last but not least. Eén van de grootste voordelen van Microsoft 365. Het groeit met jou en je bedrijf mee. Heb je nog nog geen werknemers? Geen probleem, begin met één gebruiker. Loopt alles goed en ben je klaar voor uitbreiding? Met één druk op de knop maak je nieuwe gebruikers aan die direct aan het werk kunnen met alle applicaties!

©  2024  STOK ICT   |   Algemene Voorwaarden   |   privacybeleid   |   Disclamer   |   Webdesign: onisontwerp.nl

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder