Blog
BLOG
Algemeen FacebookInstagram Post 1200x1200 Derde Editie

Derde editie Better Safe Than Sorry in Enschede

9 juni 2023

Derde editie Better Safe Than Sorry in Enschede

 Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert 29 juni 2023 de derde editie van het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry. De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware om maar enkele vormen te noemen. Better Safe Than Sorry is een congres voor jou als ondernemer, jouw onderneming en jouw medewerker(s).

Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen ondernemers op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime. De impact is groot, een slachtoffer doet op Better Safe Than Sorry zijn verhaal. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk diner en is er voldoende tijd om te netwerken tijdens de afsluitende borrel. Bekijk hieronder het volledige programma.Programma FacebookInstagram Post 1200x1200 1 Derde Editie

De Grolsch Veste, FC Twente
De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Op de site staat het complete programma. Het congres vindt plaats donderdag 29 juni 2023 in De Grolsch Veste van FC Twente, inloop vanaf 16.30 uur. Je bent welkom met maximaal 4 werknemers van jouw organisatie.

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking in de provincies Gelderland en Overijssel.

Voor ondernemers aansluitend op dit thema bestaat de mogelijkheid een stand aan te vragen op de marktplaats die naast het plenaire gedeelte plaatsvindt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Carmen Cattier, carmen.cattier@pvo-oostnederland.nl, M.: 06-5351 5780.

©  2024  STOK ICT   |   Algemene Voorwaarden   |   privacybeleid   |   Disclamer   |   Webdesign: onisontwerp.nl

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder